POLICIA

Banner SOS NEWs

Gjykata & Prokuroria

Investigime & Dossier

Ekonomia

VIDEOLAJME

Një aksident automobilistik me pasojë dy persona të vdekur ka ndodhur para pak minutash (15:02)  në kryeqytet. Ngjarja ka ndodhur në  rrugën “Xhanfize Keko” në zonën e porcelanit. Shpejtësia  tej normave të lejuara dhe parakalimi i gabuar është bërë shkak që dy makina të përplasen…

Do t`u japim zë të pazëve dhe t`u kërkojmë llogari atyre që nuk e bëjnë. Ne jemi S.O.S !