SOS NEWS

Editorial

Nga Yanis Varoufakis https://twitter.com/DiEM_25/status/1616380907262287873?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1616380907262287873%7Ctwgr%5E8ccd44f3154c1ac97ce384d59c550af78da551ce%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fdosja.al%2Finsights%2Fanaliza-e-yanis-varoufakis-rasti-eva-kaili-ja-pse-ideja-qe-evropa-jugor-i273436 Për sa kohë mbaj mend, grekët, italianët dhe mesdhetarët prezantoheshim nga veriorët…

Do t`u japim zë të pazëve dhe t`u kërkojmë llogari atyre që nuk e bëjnë. Ne jemi S.O.S !